1000 Kata-Kata Galau Bahasa Jawa Paling Menyentuh Hati

Halo Sobat Artikel Blog! Apa kabarnya nih? Lagi galau ya?
Kenapa nih kok bisa galau? Diselingkuhin pacara atau ditinggal pas lagi sayang-sayangnya? 😂


kalo iya, aduh kasihannya...

Tapi tenang di tulisan ini admin bakal bagikan quotes atau kata-kata galau yang bisa menghibur hati kalian.

Jadi, nikmati saja tulisan ini. Anggap saja hiburan di tengah kegalauan kalian.

Jangan lupa ibadah juga ya sobat, siapa tahu kalian galau karena kurang ibadah nih.

Kumpulan Kata-Kata Galau Bahasa Jawa beserta Artinya
Kata-kata Galau Bahasa Jawa

Berikut di bawah ini Kumpulan Kata-Kata Galau Bahasa Jawa Galau yang paling ngena di hati 💔



  • "C I N T A" nek raenek kowe, paling yo mung dadi kata tok.
  • Aku mikirke kowe terus, yo mergo aku sayang kowe
  • Aku pengen iki, kowe pengen kuwi, raenek seng gelem ngalah. Aku njiwit kowe mergo aku gemes, kowe ngambung aku.. Perbedaan kuwi indah.
  • Awale sok jual mahal. Langka sing gelem, ora payu akhire di obral. #sewutelu
  • Balikan karo mantan kuwi, koyo kowe njipuk tisu seng bar mbok nggo ngelap umbel, mbok lapke neng lambemu meneh..
  • Cah wadon bar di puji tambah langsing, mangane malah tambah akeh.
  • Cinta dudu perkara sepiro kerepe kowe ngucapke, tapi sepiro akehe seng mbok buktike. Ngono!!!
  • Ciri-ciri yang sg wes bosen: 1. Kakean alesan dinggo dijak ketemu. 2. Cuek lan ngilang-ngilang tanpo alesan sg jelas. 3. Nesu-nesu terus.
  • Coba bayangne, awakdewe sebagai lanangan, nyelo-nyelo wedokan nganggo omongan kasar utowo sg rapantes. Kiro" wedokan ngendi seng seneng?
  • Cuek sih oleh, neng ojo terlalu cuek. Ati-ati mengko de,e bosen mbek kowe malah nggolek pelarian
  • Dadi kowe penak ya, pinter nggawe uwong sayang banget neng kowe, trus mbok tinggal karo seng liyo pas lagi sayang-sayange.
  • De,e enak-enak mlaku bareng seng liyo, ngguya-ngguyu. Tapi pasangane? Sabar nunggu nganti lali nek nduwe ati sg dilarani.
  • Disayangi wae terus tapi sg tulus seko ati sg paling njero. Mengko lak suwe-suwe isoh saling sayang & malah mungkin isoh ngnti ng pelaminan.
  • Dolanan mercon pas bulan ramadhan ngene iki wes biyasa, lha nek ra mandek seng dolanan perasaan?
  • Dudu cinta nek ora cemburu. Tapi dudu cinta barang nek terus nglarani.
  • Hal seng angel dilakokke pas lagi jatuh cinta? Biasane sih, geting lan ra nggagasan.. Opo meneh dinggo sekedar apus-apus.
  • Hawane panas pisan.. Rasane kaya krungu kabar mantan mbojo.. *nyemplung kedung*tion here.
  • Hubungan lanang karo wadon kuwe dijenengi workshop. Sing lanang tugas nyambut gawe (work), sing wadon belanja (shop).
  • Jenenge wong wedok nek wes sayang banget lan nyaman karo lanangane, ora bakal mandang bondo utowo fisike
  • Kadang anyel karo pasangan seng blas raisoh peka, anyel banget, pengene nesu. neng jenenge sayang, anyel kuwi mergo greget :|
  • Kadang anyel karo pasangan seng blas raisoh peka, anyel banget, pengene nesu. neng jenenge sayang, anyel kuwi mergo greget.
  • Kangen rasane pas sahur mbok gugah, mbok ingetke sholat subuh, tapi saiki mung isoh ikhlas lan ndelok kowe ngucapke wong liyo.
  • Kowe dikon yangmu berubah dadi koyo mantane seng mbien? mosok gelem banget dibungkus masalalune. Dinduweni tanpo dicintai
  • Kowe rakuat tuku sendal? raperlu nggolek playonan mung pengen manas-manasi mantan ya, mergo kuwi uwong dudu sendal nggo playon !
  • Kowe sedih, kowe galau ngono kuwi pokoke ojo nganti mudeng mantan, malah de,e seneng mbok galauni ngono kuwi
  • LDR kuwe ya kaya pacaran karo medi, langka wujude.
  • Manusia setengah baya kuwe maksude mahluk separo wong separo baya?! #medeni
  • Maturnuwun lah dinggo konco sg selalu enek pas susah, sg nyediake kuping, ati, lan moto. Sg nggawe pikiran sg ora-ora lungo.
  • Mbukak sms isine mung sekang operator tok. Dear operator, koe perhatian temen karo nyong? Mbojo bae yuh..
  • Move-on kuwi dudu berusaha nglalekke ya, tapi ngikhlaske lan berusaha ngetukke seng luweh apik luwih seko seng mbien-mbien..
  • Mulane nek duwe pacar di urusi, aja di anggurna. Kecantol wong lia tembe ngrasakna.. #kawus
  • Nek enek uwong seng nglarani kowe, ojo pernah mikir dinggo mbales, ngguwak-ngguwak tenogo, sinau ikhlas ya
  • Nek kowe dikon mileh de,e utowo aku? miliho de,e wae ya, aku dudu pilihan... Mergo nek seng tenanan cinta kuwi rabakal ninggal..
  • Nek mbendino kowe galau, terus kapan seneng-senenge? Umur kan awakdewe ramudeng.
  • Nek yangmu kerep ngomong "percoyo o karo aku" neng ternyata malah raisoh dipercoyo, kuwi saate kowe kudu rapercoyo.
  • Nyenengke banget ya mbayangke nek poso awalan ngabuburit karo buko bareng kowe, opo meneh nek kuwi nyoto.
  • Opo seng enek saiki durung tentu enek neng masa sg ameh teko. DIJOGO!
  • Raperlu sih nunjukke roso sayang seng luwih, nek suk akhire kowe nunjukke wong seng anyar seng mbok celuk sayang.
  • Selamat pagi kowe, muga Tuhan maafke kekhilafanku, nek mben tiap moco doa selalu ndisikke jenengmu ketimbang bismillah
  • Selingkuh sih ora, mung lagi betah karo sing lewih perhatian bae.
  • Sing penting koe bahagia.. Tapi karo nyong, udu karo wong lia.
  • Sing sering nikung pacare wong kudune di hukum berat. Kena pasal penghilangan jodoh secara paksa.
  • Tapi yo enek sih seng dilarani, diselingkuhi, dikhianati, tapi iseh bertahan. Dudu mergo sayang tapi wedi karo seng jenenge "suwung"
  • Terkadang seng dadi pelarian, kuwi isoh dadi perjalanan bareng de,e dinggo tekan tujuan.
  • Udu pacare sering bareng, karo pacare malah ora tau bareng. Yakayakuwelah.
  • Wedokan ayu kuwi dudu didelok seko kuru lan lemu awake ya ^,^
  • Wedokan kuwi nek sayang, sayang tenan. Nek nggawe nyesel, nggawe nyesel tenan ya?
  • Wedokan meneng dudu mergo ora mudeng opo-opo, tapi mudeng banget, mung nggolek moment seng pas wae dinggo ngefrontalke .
  • Wis jam semene bae nyong esih mikirna koe, kurang apa maning jajal, kurang apa??
  • Wong sg selingkuh i lucu ya, jarene yange kurang perhatian, kurang ngekeki wektu, serba kuranglah. Seng kurang i dudu yangmu, tapi utekmu!
  • Move on kuwi dudu berusaha nglalekke ya, tapi ngikhlaske lan berusaha ngentukke sing luweh apik luwih seko sing mbiyen-mbiyen.
  • Tresno ki kadang koyo criping telo, iso ajur nek kowe ora ngati-ati le nggowo.
  • Nek enek uwong sing nglarani kowe, ojo pernah mikir dinggo mbales. Ngguwak-ngguwak tenogo, sinau ikhlas ya.
  • Ben akhire ora kecewa, dewe kudu ngerti kapan wektune berharap lan kapan wektune kudu mandeg.
  • Jarene wes ikhlas de’e karo sing liyo, kok iseh ngomong ‘Nek Tuhan ra bakal mbales, karma sing mbales.’ Mbok wes meneng wae luwih apik.
  • Mboh kepiye mikirne wadon gawe galau.
  • Ra tenang atiku iki yen ora ngerti kabarmu.
  • Wes rapopo nek pancen koyo ngunu karep mu, “Aku nerimo”.
  • LDR kuwi ya koyo pacaran karo medi, langka wujude.
  • Yen kowe ra nduwe sego, yo ojo sampek mangan konco.
  • Sing sering nikung pacare wong kudune kena hukuman sing berat, Kena pasal penghilangan jodoh secara paksa.
  • Urip mu koyo wet gedang, Ndue jantung ra ndue ati.
  • Tresno iki kadang diibaratno kripik telo, iso remuk lek nggowomu ora ngati-ati.
  • Ben akhire ora ngeroso kecewa, dewe kudu ngerti kapan wektune berharap lan kapan wektune kudu mandeg.
  • Jarene wes ikhlas de’e nyanding sing liyo, kok iseh ngomong ‘Nek Tuhan ra bakal mbales, karma sing mbales.’ Mbok wes meneng wae lho luwih apik.
  • Galau itu perasaan ati seng amburadul.
  • Yen sayang karo kowe kui salah, Aku ikhlas dadi wong sing salah sak teruse.
  • Senadyan tulus kui ora selalu berakhir mulus, Nanging tulus kui ora bakal apus apus.
  • Tresnoku tenanan ning mbok kiro gojekan, Yo wes sesok aku tak gojekan wae ben mbok kiro tenanan.
  • Nglilakne kowe mungkin aku isoh, Nglalekne kowe kui sing ketoke angel.
  • Opo roso sayangku dinggo awakmu mung mbok anggep kontak hp sing iso mbok dc sak wektu wektu?
  • Nek sampek onok uwong sing tau nglarani atimu, ojo pernah mikir dinggo mbales. Ngguwak-ngguwak tenogo, sinau ikhlas ya.
  • Aku teko pas kowe lagi remuk-remuke, Kowe lungo pas aku lagi sayang-sayange.
  • Dudu kowe kok sing ora peka, Mung aku wae sing akeh ngarep-arep.
  • Aku ngroso mung koe ning ndunyo iki sing siji sijine sosok uwong sing paling semangat tak perjuangne tapi rabakal iso tak ndueni.
  • Sak durunge kenal kowe, Lara ati ora pernah selara iki.
  • Pengen banget dadi kanca uripmu, Ning mentok yo mung dadi kanca curhatmu.
  • Babagan dilarani aku khatam lulus teko batas tuntas tanpo nganggo remidi.
  • Kowe sing ngenalne aku soal jatuh hati, Kowe juga sing ngenalne aku pie rasane loro ati.
  • Dadi ngene iki rasane diadohi?
  • Isohku mung ngelap ilu nganggo tisu ketika pas cedak ro aku tapi ujug ujug kowe balikan ro mantanmu.
  • Move on kuwi dudu berusaha nglalekke ya, tapi yo kudu ngikhlaske lan berusaha ngentukke sing luweh apik luwih seko sing mbiyen-mbiyen.
  • Pas aku dadi uwong sing ra bok pengenke, Saat kui aku milih mundur lan njogo atiku dewe.
  • Ono wektune kowe bakal ngroso kecewa mergo nyia-nyiane uwong, Dan saat kui juga uwong kui wes ra peduli.
  • Aku sing ijik bertahan mergo wegah kelangan esemanmu sing gawene nyemangati uripku.
  • Sing elek gelem rekoso, nompo opo anane, lan tresno tenanan di tinggalke, Sing bagus kowe mung dinggo dolanan malah mbok pertahanke.
  • Mungkin aku ming balon ijo sing njeblug, Lan koe iseh ndue balon papat sing iso dicekel luwih erat.
  • Dudu salah wong ketelu, iki salahku sing terlalu percoyo karo roso lan akhire ngrasake cidro.
  • Asline aku ngesir kowe, tapi aku sadar aku renek apa"ne dibandingne wong kae.
  • Antaraning pasrah nyang keadaan utawi ngalahi babagan perjuangan.
  • Karep ku mung isoh mbok ngerteni, Tapi nyatane kowe malah cuek setengah mati.
  • Sejatine golek yang ora segampang golek pokemon.
  • Malioboro wes bebas parkir, kenengopo de'e ijek parkir neng atimu?
  • Mung dadi konco chatingan wae aku wes seneng, Opo maneh konco urip.
  • Pingin balen tapi apa daya durung pernah jadian.
  • Dadi jomblo piye piye salah, Gawe kopi manis kelingan janjine, Gawe kopi pahit malah koyo uripku.
  • Nunggoni D dadi R mbasan wis di R mung dibales Y.
  • Sekirane wes bosen kondo, Ojo gur meneng barkui meneng-meneng ngilang.
  • Dekne ora ngadoh, mung wes jeleh.
  • Ora tak masalahke nek alesanmu iseh pengen dewe, Tapi sak ora2ne keino alesan men aku iso ngadoh.
  • Sadaro, yen chatmu ora dibales luwih seko 2 jam, Kowe dudu prioritase de'e.
  • Cinta bertepuk sebelah tangan wae marake loro, Po meneh cinta bertepuk sebelah tangan tapi ws menimbulkan kenangan.
  • Awale mung dikenalke mundhak suwe dadi pedekate, Endinge cukup kekancan wae.
  • Nek kecewa yo muni kecewa, nek nesu muni wae nesu, Ojo sok bakoh koe dudu cagak listrik.
  • Wes berjuang, wes bertahan tapi tetep diabaikan.
  • Kowe mikir de'e nganti lali mangan? Padahal de'e saiki lagi mangan karo wong liyo.
  • Penak yo dadi dekne, ratau nggagas koe tur tetep wae iseh mbok sayang.
  • Sayang berbalas penghianatan kuwi loro,
  • Tapi tetep luwih loro ketika hubungan sing dijalin suwe pedot mergo ora disetujui wong tuwo.
  • Opo aku kudu dadi dermatik, ben iso ngobati luka lukamu.
  • Nek iso milih, aku milih mbok antemi wae, Timbange seprono seprene mbok nengke.
  • Ojo bali nang uripku yen mung arep nambahi lara atiku.
  • Mending mbribik patung wae ki. Menengan, kalem, ra kakean polah.
  • Tak kiro yo cinta, jebul mung dianggep sahabat setia.
  • Aku jane ngerti kowe ndelikne sesuatu, Tapi aku meneng ben kabeh ketok apik-apik wae.
  • Rasah etok etok peduli yen ujung-ujunge mbok larani.
  • Ditolak bribikan kuwi biasa le..nduk.. Nanging yen ditolak wong tuone bribikan dadi mantune kuwi sek luar binasa.
  • Janji ki karo awakmu dewe, ora karo aku. Hanek awakmu dewe isih tok apusi, opomeneh aku.
  • Cemburu iki teko mergo perhatianmu dinggo wong liyo.
  • Cinta kui durung mesti bahagia, tangis, cemburu kui wajar. Nek terus-terusan jelas ra wajar.
  • Nek aku dibayar tiap kowe ngelarani atiku, Ben dino aku isoh tuku kulkas dua pintu.
  • Selamat pagi sik wis tau diniati setulus ati tapi endinge mlipir seko buri ming ngremuke ati.
  • Wes cedak. cedak banget. ning ratau diprioritaske.
  • Alesan ngopo aku durung isoh move on,
  • Mung wegah nglalike senyum gingsulmu karo pipi dekikmu ketika kowe bercanda karo aku.
  • Yen sesuk kowe digelani karo wong sing mbok sayangi, Kabarono aku tak kancani, aku jik ngenteni.
  • Apalah aku mung sekedar mbok anggep konco curhatan, Meski barkui kowe karo de'e apikan aku mbok Lupakan.
  • Sak mestine sak iki milih karo sing luwih segalane, Wes wayahe leren aku ndampingi kowe.
  • Sekirane wes dijogo tenanan tapi malah milih dadi kenangan, yowes lupakan.

Sekian untuk Kumpulan Kata-Kata Galau yang bisa ArtikelBlog bisa bagikan. Semoga dengan kata-kata tadi bisa menghibur sobat semua yang lagi sedih. Jika ada kesalaha atau kekurangan mohon dikoreksi ya.

Terima kasih dan jangan lupa share tulisan ini ke sobat galau lainnya.

Berlangganan update artikel terbaru via email:

0 Response to "1000 Kata-Kata Galau Bahasa Jawa Paling Menyentuh Hati"

Post a Comment

Terima kasih sudah berkunjung.
Silahkan memberi Komentar, Kritik, dan Saran terkait postingan.
Jangan lupa dibagikan jika postingan ini bermanfaat.

Catatan:
1. Komentar dimoderasi dan tidak semuanya dipublikasi.
2. Komentar yang tidak relevan dan/atau terdapat link tidak akan dipublikasikan.
3. Centang kotak Notify me untuk mendapatkan notifikasi.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel